În cazul lui Tudor Chiuariu instanța a dispus un termen de 6 ani sub supraveghere, în timp ce Zsolt Nagy are un termen de 8 ani sub supraveghere.  În același dosar, fostul director general al Poștei Române, Dan Mihai Toader, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, iar Andrei Marinescu, fost director al Direcției Strategii din Poșta Română, a primit 3 ani și 6 luni cu suspendare.

În plus, Emanoil Lepădatu, fost director economic al Poștei Române, a fost achitat, în vreme ce în cazul lui Ioan Folfă, administrator al firmei Topcadex 99 SRL, s-a dispus încetarea procesului penal.

Completul de cinci judecători de la instanța supremă a admis în parte atât recursul DNA, cât și recursul inculpaților, reducând semnificativ pedepsele aplicate acestora de către un alt complet de la instanța supremă. Astfel, în noiembrie 2012 Tudor Chiuariu fusese achitat, iar Zsolt Nagy primise o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare în vreme ce pedepsele celorlalți inculpați erau mult mai mari: Mihai Toader — 6 ani, Andrei Marinescu — 5,6 ani, Emanioil Lepădatu — 5 ani, Ioan Folfă — 1 an cu suspendare.

Potrivit DNA, în perioada 2005 — 2007, printr-un șir de acte nelegale, reprezentanții Poștei au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publică a statului român în proprietatea privată a companiei Imopost Developments SA, demers în care au fost implicați cei doi miniștri, prin emiterea unui act normativ cu scopul de a favoriza societatea, prin schimbarea situației juridice a imobilului.

Tudor Chiuariu a fost acuzat de procurori că în calitate de ministru al Justiției, prin încălcarea obligațiilor prevăzute de actele normative, a avizat proiectul HG nr.377/2007, consfințind definitiv trecerea imobilului în domeniul privat al statului, prin aceasta obținându-se un avantaj patrimonial în favoarea SC Imopost Developments SA, constând în dreptul de proprietate asupra unui imobilul din calea Victoriei nr. 133-135, ceea ce a cauzat statului român un prejudiciu în valoare de 4,9 milioane euro.  Tudor Chiuariu a dat aviz favorabil proiectului de HG 377/2007, prin care era modificat statutul juridic al imobilului, deși angajații de la Direcția de avizare acte normative din cadrul MJ nu fuseseră de acord cu acel aviz, precizeaza Agerpres in pagina electronica.