Nici preturile in crestere, nici studiile care demosntreaza cate boli sunt declansate de fumat nu te pot convinge sa renunti la tigara. Uneori nu este de ajuns sa iei hotararea sa renunti la fumat, vointa iti poate juca feste. Exista 5 metode care te vor ajuta sa spui nu dependentei de tutun si sa ai grija de sanatatea ta.

1. Miroase ulei esential de portocale dulci

Uleiurile esentiale iti pot taia cheful de a-ti aprinde o tigara. Pulverizeza in camera ulei esential de portocale dulci sau miroase pur si simplu sticluta cu ulei. Aromaterapia functioneaza bine in cazul fumatorilor dependenti de gest si de senzatia de linistire procurata de o tigara, nu trateaza dependenta de nicotina. Cu rezultate bune poti folosi si ulei de menta piperata, de roinita, de pin, de mandarine, de cedru de Liban si de muscata.

2. Homeopatia te ajuta sa iti tratezi dependenta de fumat

Homeopatia te ajuta sa iti tratezi dependenta de fumat cu ajutorul principiului similitudinii. Ideea este de a vindeca prin administrarea unor cantitati infinitezimale dintr-un produs, provocand simptomele unei boli la o persoana sanatoasa.

Citeste articol integral: http://www.curademiere.ro/5-metode-ca-sa-te-lasi-de-fumat/