De-a lungul anilor, au existat numeroase iesiri la rampa pe aceasta tema, foarte multe declaratii si s-au scris mii si mii de articole. Degeaba insa: se pare ca misterul in care a fost invaluita toata aceasta poveste persista. Oricum, el este intretinut de unii si de altii. Spre exemplu, fostul sef al serviciului foto al laboratorului lunar al NASA, Ken Johnston, a anuntat ca va face noi dezvaluiri. 

Potrivit spuselor sale, nici acum, dupa 47 de ani, nu s-a spus tot adevarul despre misunea NASA pe Luna. Johnston sustine ca oamenii au aflat doar o mica parte din informatiile stranse de echipajul lui Niel Arsmtrong, primul care a pasit pe satelitul natural al Pamentului. Spre exemplu, astronautii au descoperit dovezi ale prezenteti altor civilizatii pe suprafata Lunii, dar conducerea NASA a decis ca pubicul larg nu trebuie sa cunoasca toate aceste detalii.

De altfel, Johnston a primit ordin sa distruga toate documentele secrete. Nu a facut-o insa, pastrand totul in arhiva personala. Anul trecut, el a facut senzatie cand, in cadrul unei conferinte de presa, a prezentat cateva imagini realizate de diferitele experditii Apollo si unde se vede ceva ce aminteste de vechi ruine de cladiri. Johnston afirma, totodata, ca, tot atunci, a fost descoperita o tehnologie pentru controlul gravitatiei, pana atunci necunoscuta.

Ramane de vazut ce va dezvalui Johnston de aceasta data.