Profetia spune, de asemenea, ca oamenii vor uita de lege, dreptate si adevar, victoria urmand sa apartina celor mai puternici. Oricum, pentru Rusia, sfarsitul acestui an  ar putea fi sangeros.

Pana una alta insa, numerologul american David Meade sustine, in cartea sa "Planet X - The 2017 Arrival" ca aceasta planeta, mai cunoscuta sub numele de Nibiru, va veni din adancurile Unversului si va intra in coliziune cu Pamantul, distrugand orice forma de viata.

Cercetatorul american a indicat chiar si data cand se va produce Apocalipsa - 23 septembrie 2017. Dar telescoapele spatiale nu au observat nici un pericol, ceea ce inseamna ca Meade s-a inselat. Cu alte cuvinte, sfarsitul lumii se amana.

In ceea ce priveste Nibiru, ea ar putea exista cu adevarat. Astrofizicienii John Matese si Daniel Whitmire, de la University of Louisiana, Planeta X ete de doua, daca nu chiar de patru ori mai grea decat Jupiter. Si, apreciaza aceiasi experti, ar putea fi vorba fie de o conglomeratie de gaze, fie despre o stea rece.