Cea de-a patra ediţie Marche de Noel a păstrat tradiţia, reunind o pleiadă de designeri români pentru două zile de târg.

A găzduit creaţiile a peste treizeci de designeri de bijuterie, vestimentar, decoraţiuni şi artă: Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana ţopescu, Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeţ, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie, Wagner, Anca Fetcu, Luna de pe Cer, TheCraft Lab, Lightsquare si affectif.

În cadrul Marche de Noel, designerul Oláh Gyárfás şi echipa Patzaikin, alături de Ivan Patzaichin, au expus Preview and Prototype sales: o incursiune în colecţia de primăvară – vară 2013. 10% din vânzările din cadrul acestui eveniment vor merge direct către Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social din Deltă.

"Prezenţa în număr mare a vizitatorilor la târg ne confirmă interesul crescând al publicului din România pentru această zonă de creaţie. În acest fel se crează un dialog implicit între designer şi publicul interesat. În proporţie de 95% tot ceea ce a fost expus şi vândut la cea de a patra ediţie a Târgului MARCHÉ de NOËL este producţie şi creaţie 100% românească", precizează organizatorii târgului.