Remarcat la prima sa aparitie in emisiunea Korea’s Got Talent 2, Hwang Min Woo, a fost ales de Psy, creatorul Gangnam Style. Prezent in videoclipul care a inregistrat peste un milion de vizualizari, Little-Psy a devenit un adevarat star al internetului si un mare showman.


In costum bleu, cu ochelari de soare si o tunsoare impecabila, Hwang Min Woo urca pe scena pentru a interpreta cel mai bun dans Gangnam Style. Cand videoclipul a aparut pe YouTube, toti s-au intrebat cine este pustiul care danseaza alaturi de cantaretul Psy.

Departe de zbuciumul showbizului international, Hwang Min Woo a ramas un necunoscut pana in luna octombrie, cand a fost invitat la emisiunea Good Day a canalului american de televiziune MBC. In acest cadru el a recunoscut ca viata i s-a schimbat de la prestatia in faimosul videoclip.

Supranumit „Little-Psy”, Hwang Min Woo, care nu are decat opt ani, a facut turul platourilor de televiziune pentru a-si demonstra talentul de dansator. Intr-un recent interviu acordat agentiei Reuters, „Little-Psy” a declarat ca si-a propus sa devina „o vedeta mai importanta chiar decat Psy. Vreau sa evoluez in Statele Unite, in Franta, la Londra si in Filipine”, a precizat pustiul.