"Câteva coincidenţe. Atacul de la Paris a început la aproximativ 21.30 ora Frantei (adica ora 22.30 în Romania), incendiul de la Colectiv a început la 22.32. Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice", a scris ea, pe pagina de Facebook.

Un comentator a ţinut să o ironizeze pe Elena Udrea: „Acesta a fost un atac asupra întregii Uniuni Europene, care mai e cunoscută şi ca UE, deci are aceleaşi iniţiale ca Udrea Elena, aşa că eu aş avea grijă în următoarea perioadă şi nu aş mai ieşi din casă vreo 15-20 de ani, doar ca să fiu sigur”.

”O alta coincidenta e faptul ca atacul terorist a avut loc la Paris, locul in care-ti faceai tu cumparaturile cu Alina Bica in 2014. Din pacate pentru noi, teroristii au ajuns cu un an si jumatate mai tarziu, altfel iti dai seama ce coincidenta teribila ar fi avut loc; si nu mai ajungeai sa scrii postul acesta despre coincidente”.

De asemenea, Elena Udrea condamnă politica liderilor europeni privind imigrantilor si ii considera pe acestia vinovati de ”moartea celor de la Paris, a celor care vor urma si de soarta cetatenilor europeni care de acum incolo vor trai in teroarea atentatelor teroriste”.

”In doar cateva luni, Europa a devenit teatru pentru actiunile teroristilor Statului Islamic din cauza liderilor europeni extrem de slabi, care n-au fost in stare sa gaseasca o solutie la criza imigrantilor musulmani, incurajand asaltul acestora asupra tarilor UE.

Cu cata duiosie ii primea doamna Merkel cu ciocolata si cum se ratoia la noi pentru ca nu suntem de acord cu cotele obligatorii!!! Cum ii cantau in struna o liota de barbati fara pic de viziune si curaj!


Iresponsabililor, distrugeti Europa din slabiciune si politicianism ieftin! Cum o sa opriti razboiul pe care l-ati stimulat, l-ati incurajat, l-ati provocat? Sunteti vinovati de moartea celor de la Paris, a celor care vor urma si de soarta cetatenilor europeni care de acum incolo vor trai in teroarea atentatelor teroriste.


Viata noastra nu va mai fi la fel de aici inainte!

P.S. Ce de bla bla-uri de pe la autoritatile noastre! Condoleante si regrete, le transmitem fiecare dintre noi, cetatenii romani, din tot sufletul!

Dar liderii nostri o solutie au de propus?”

Si la aceasta postare Elena Udrea a avut sute de comentarii, unele foarte acide la adresa ei.

”Observ că ești specialistă și în politică internațională, nu doar în frunze și promovarea brandului turistic.”

Nu vad cum nu observati diferenta dintre teroristi si refugiatii care fug tocmai de acesti teroristi. Statul Islamic este autorul atrocitatilor de la Paris si din Siria. Sa faceti in mod intentionat aceasta confuzie pentru castig politic da dovada unui oportunism incalificabil avand in vedere contextul.”