În prima etapă, magazinul online 'Supermarket la tine acasă' va funcționa în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât și platforma și serviciile vor fi ajustate și optimizate pentru a îmbunătăți constant experiența de cumpărare.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în țară, iar clienții pot alege ziua și intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcționare a fiecărui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numără Mega Drive, situat în Prelungirea Ghencea, sector 6 București, dar și alte 39 de magazine Mega Image selectate, din București și Ilfov.

Magazinul online poate fi accesat, în versiunea beta, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, secțiunea Supermarket. Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate la mai multe adrese, astfel încât o singură persoană poate să facă aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din același oraș sau de oriunde în țară.

Mega Image a construit un depozit special în București, unde produsele comandate online vor fi atent selecționate și pregătite de livrare. Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online, informeaza Agerpres in pagina electronica.