Noul beneficiu se derulează în parteneriat cu Raiffeisen Bank printr-un card de credit Mastercard care poate fi folosit şi pentru tranzacţii oriunde în lume. 'Astfel, clienţii eMAG pot beneficia de un număr extins de rate fără dobânda şi pot acumula puncte de loialitate pentru achiziţiile din eMAG, pe care le pot utiliza direct din contul de client eMAG', arată Mircea Balică, Payments Platforms Manager eMAG, citat de agerpres.

'Cardul de cumpărături co-branded pe care îl lansăm astăzi cu eMAG este un proiect important în strategia băncii, care ţine cont de nevoile clienţilor şi experienţele pe care putem să i le oferim. Prin acest produs, răsplătim experienţă de cumpărare prin beneficii extinse şi puncte de loialitate' a spus Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

Suma utilizată poate fi achitată în mod obişnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobânda, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienţii pot opta pentru plata integrală şi pot beneficia de până la 56 de zile fără dobânda. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienţii doresc să renunţe la produsul primit, aceştia au la dispoziţie 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit. Noul card de credit oferit de eMAG si Raiffeisen Bank este embosat şi poate fi folosit oriunde în lume, fără comision pentru tranzacţii la comercianţi. Plăţile online sunt făcute în condiţii sporite de siguranţă, deoarece cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăţilor se foloseşte parolă dinamică 3D-Secure.

Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei. La o limita de credit de 5.367 lei folosită imediat şi în întregime, 40% pentru retragere numerar şi 60% pentru plăti la comercianţi şi rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobânda de 26% fixă pe perioada rambursării, rată lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plata 6.273,73 lei şi DAE 32,30%.