Smartphone-ul Evolio M5Pro are un ecran de 5 inch cu bezel îngust, o grosime de doar 8 mm şi cântăreşte 128 grame. Evolio M6 asigură un ecran generos, dar în acelaşi timp modern şi elegant. M6 aduce ca noutate displayul IPS de 5.5 inch la rezoluţie HD 1280×720 px. Smartphone-ul este ultra-plat, având o grosime de doar 8,3 mm.

'În 2016, vânzările pe segmentul smartphone-uri cu display cuprins între 5 şi 5,6 inch în România s-au dublat comparativ cu anul trecut. Cea mai mare creştere a fost generată de telefoanele Android 6.0, care au ajuns în septembrie 2016 pentru prima oară la o cotă generală de piaţă de 90%. În acest context, dar şi din dorinţa de a ne extinde portofoliul, am mizat foarte mult pe dimensiunea ecranului, calitatea şi performanţa componentelor hardware, dar şi pe atribuirea unor funcţionalităţi excepţionale de securitate a datelor utilizatorului', a declarat Liviu Nistoran, fondator Evolio.

De asemenea, smartphone-urile dispun de slot pentru card microSD de până la 32 GB, memoria Flash de 8GB putând fi extinsă rapid.

Evolio oferă cea mai largă gamă de produse electronice, IT şi de telecomunicaţii, şi este unul dintre cele mai importante branduri româneşti pe segmentele: GPS-uri, ceasuri inteligente, camere video sport şi smartphone-uri, informeaza agerpres.