"Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can", este mesajul transmis de Facebook, care numara lunar 1,23 de miliarde de utilizatori activi. Reteaua de socializare nu a putut fi accesată de pe computere si telefoane mobile. Defectiunea a afectat atat utilizatorii din Romania, cat si pe cei din SUA, Marea Britanie, Germania, Thailanda, Portugalia.

Techcrunch.com aminteste ca Facebook a mai avut probleme similare în mai, iunie şi august. Responsabilii Facebook şi-au cerut scuze pentru neplăcerile cauzate utilizatorilor săi. "(...) ne-am confruntat cu o eroare în timp ce realizam o schimbare în configuraţia infrastructurii reţelei, fapt care a făcut ca, pentru scurt timp, să fie dificil pentru oameni să acceseze Facebook",  a precizat compania.

Afisand, in trimestrul al doilea, câştiguri de 2,91 de miliarde de dolari, Facebook pierde circa 22.453 de dolari în fiecare minut de nefunctionare a retelei, a calculat techcrunch.com.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.