„Tot timpul mi-a colorat viata in diferite culori. Cea mai mare grija a lui a fost sa fim mandri de el”,  continua Anastasia Berezovski. „Determinarea si puterea lui de a se bucura de fiecare clipa a vietii sunt primele impresii care mi-au ramas din copilarie si ele vor ramane adanc intiparite in inima mea”, se precizeaza in comunicatul pentru presa.

„Mi-a povestit multe despre aceasta lume si m-a invatat sa nu incetez sa lupt pentru ceea ce cred, indiferent de cost. Nu cred ca am intalnit alt om mai carismatic si mai placut decat tatal meu. El ii domina, pur si simplu, pe toti felul sau de a fi”.

„In nici o limba din lume nu exista cuvinte potrivite pentru a exprima ce om a fost tatal meu si cum a continuat el sa fie. Singurul cuvant care il caracterizeaza, intr-un fel sau altul, pe tatal meu este deosebit”, concluzioneaza fiica lui Boris Berezovski.

Despre Galina Besharova, mama Anastasiei si a doua sotie a lui Berezovski, prietenii omului de afaceri afirma ca i-a adus numai noroc in afaceri. Cei doi s-au cunoscut cand viitorul oligarh era un simplu cetatean sovietic: un profesor sarac de matematic si membru al partidului comunist. „Ce am vazut la el? Potentialul. Am vazut calitati care-l puteau duce departe”, s-a destainut Galina, cu 20 de ani mai tanara decat Berezovski, anul trecut.

Cand s-a nascut fiul lor Artiom, Berezovski a infiintat compania LogoVaz, specilizata in comercializare de masini. In 1991, anul casatoriei celor doi, LogoVaz a dobandit statutul de importator oficial in URSS a autoturismelor Mercedes-Benz. Doi ani mai tarziu insa, relatia lor s-a deteriorat, Galina mutandu-se impreuna cu copiii la Londra.

Se spune ca Berezovski s-a despartit de Besharova din cauza Elenei Gorbunova, ultima sotie a milionarului rus, alaturi de care a trait 20 de ani. Povestea lor a inceput ca-n filme. A zarit-o pe tanara cu trup de manechin, s-a indragostit imediat si a dus-o in Italia. Elena i-a daruit lui Berezovski doi copii: Arina si Gleb. Din primul sau mariaj, cu Nina Korotkova, Berezovski are doua fete: Elizaveta si Ekaterina.