In acte, el figureaza sub numele de Thomas Forsne, dar prefera Hravn Forsne. Acest tanar de 25 de ani, candidat in alegerile legislative din Suedia, sustine ca este fiul ascuns al fostului presedinte Mitterrand, nascut din relatia acestuia cu jurnalista Christina Forsne.

In august 2015, ea a recunoscut pentru cotidianul Atfonbladet ca a avut o legatura cu fostul lider francez. "Imi repeta la nesfarsit ca sunt femeia vietii lui", a spus, la acea data, jurnalista, care s-a numarat printre apropiatii fostului presedinte in perioada 1980-1995.

Dar, noteaza Closer.fr, daca nu a ezitat sa faca publica relatia cu Mitterrand, Christina Forsne a refuzat, in schimb, sa dezvaluie identitatea tatalui fiului ei, adus pe lume la 12 noiembrie 1988 in clinica Belvedere.

Decis sa-si construiasca o cariera politica, Hravn Forsne a considerat util sa declare, in acest context, ca este fiul nelegitim al fostului presedinte francez. "Vreau sa fiu judecat pentru ceea ce sunt, nu pentru ce a fost tatal meu. Da, asta e, Francois Mitterrand a fost tatal meu", a afirmat el pentru presa suedeza.

"Stau de vorba exclusiv cu ziaristii locali, pentru ca este important pentru ei si pentru concetatenii mei, pentru alegatori sa stie cine este candidatul lor. Nu ma adresez insa presei internationale", a adaugat tanarul.

Contactat de Closer.fr, Hravn Forsne a evitat subiectul. "Sunteti, da sau nu, fiul biologic al lui Francois Mitterrand", a intrebat reponterul francez. "Nu stiu", a raspuns interlocutorul lui. "Stiti, zvonurile pornesc intotdeauna de la un secret", a adaugat el, misterios.