Începând din februarie anul acesta, Nicoleta Capătă va ocupa funcţia de Director de Resurse Umane, iar Mădălin Rugeanu va promova in poziţia de Director de Retail, completând echipa de Senior Management, alături de Directorul General, Directorul Financiar şi Directorul de Marketing.

“Investiţia continuă în dezvoltarea profesională a echipei este un factor motivant pentru rezultate peste aşteptări şi pentru performanţe care sunt recompensate şi recunoscute”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. „Nicoleta Capătă şi Mădălin Rugeanu au condus departamente importante în Flanco – respectiv Resurse Umane şi Dezvoltare. Maturitatea şi experienţa dobândite, precum şi rezultatele obţinute în cei 10 ani petrecuţi în Flanco îi recomandă pentru noile poziţii în coordonarea strategică a companiei şi sunt convins că vor confirma încrederea mea şi a companiei.”

Din poziţia de Director de Resurse Umane, Nicoleta Capătă va dezvolta strategia de resurse umane a companiei, având ca priorităţi pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesională, managementul performanţei, precum şi identificarea si cultivarea talentelor din organizaţie.
 

Nicoleta Capătă şi-a început cariera ca HR Recruitment Officer în cadrul Flanco Retail, în anul 2004, iar 5 ani mai târziu a devenit Manager al departamentului de Resurse Umane. Este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe Sociale şi al unui Master în Psihologie Organizaţională şi Managerială din cadrul Universităţii Bucureşti.

Din postura de Director de Retail, Mădălin Rugeanu va coordona atât strategia de vânzări a companiei (magazine, online şi corporate), cât şi proiectele de extindere şi modernizare a reţelei de magazine Flanco, având ca obiectiv consolidarea poziţiei Flanco pe piaţa de retail electro-IT din România.

Cu o experienţă de peste 8 ani în Flanco, Mădălin Rugeanu şi-a început cariera în funcţia de Consilier Vânzări în magazinul Flanco Târgu-Jiu, avansând ulterior pe poziţia de Specialist în Marketing şi apoi de Project Manager. Din 2010 şi până în prezent, Mădălin Rugeanu a fost Property & Development Manager, fiind responsabil cu gestionarea strategiei de extindere a reţelei de magazine şi cu negocierea şi managementul contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale. Mădălin Rugeanu este absolvent al Universităţii Constantin Brâncuşi – Facultatea de Automatică şi Informatică Industrială, din Târgu-Jiu.