Florin Trandafirescu are o experienţă de peste 19 ani în Unilever, perioadă în care a deţinut mai multe funcţii de management, atât în cadrul Unilever South Central Europe, cât şi al altor entităţi ale companiei. După ce a condus fabrica Unilever de la Ploieşti şi a fost implicat într-un proiect de Supply Chain în Marea Britanie, Florin Trandafirescu a preluat funcţia de Director Supply Chain Unilever South Central Europe, iar ulterior a fost numit Vicepreşedinte Supply Chain pentru Rusia, Ucraina şi Belarus.

În 2008, Florin Trandafirescu a preluat funcţia de General Manager Inmarko Rusia, companie locală producătoare de îngheţată, imediat după achiziția acesteia de către Unilever. După finalizarea procesului de integrare, în 2012, a fost desemnat Managing Director Unilever Cehia şi Slovacia.

 

Mă bucur să fiu din nou acasă. Mă întorc cu emoţii şi entuziasm în Unilever South Central Europe pentru a face parte dintr-o echipă care, în ultimii ani, a stat cu regularitate pe podiumul Unilever în Europa. Mi s-a reconfirmat că românii pun multă pasiune în business şi ştiu că brandurile Unilever sunt realmente iubite, astfel încât mă simt deopotrivă mândru și privilegiat să fiu aici”, a declarat Florin Trandafirescu.

 

Florin Trandafirescu va conduce operaţiunile Unilever din 8 ţări: România, Bulgaria, Serbia, Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo şi Muntenegru.

 

Absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Florin Trandafirescu a lucrat, după absolvire, în cadrul Electromagnetica Bucureşti, după care a petrecut 5 ani în cadrul companiei Siemens / EMCOM în Germania și în România. În 1997 s-a alăturat companiei Unilever, ca manager al fabricii din Ploieşti.

 

În ultimii patru ani, Jarek Malinowski a deţinut funcţia de Managing Director Unilever South Central Europe. Cu o experiență profesională de aproape 25 de ani, Jarek Malinowski își va întrerupe cariera în Unilever pentru un an sabatic.