Tot Sobesednik a descoperit ca buletinul pe numele Oceretnaia a fost eliberat in februarie anul trecut la Moscova. Publicatia mentioneaza ca, dupa divortul de sotul ei, Liudmila Putina a aparut in public o singura data, in aprilie 2014, la o decernare de premii literare.

Fundatia luptei impotriva coruptie, organizatie condusa de opozantul Aleksei Navalnyi, a confirmat schimbarea de nume a fostei sotii a presedintelui rus. "Am verificat, paraverificat, am intrebat si analizat raspunsurile primite. Totul se confirma", a spus seful departamentului de investigatii al Fundatiei, Gheorghi Alburov.

Vladimir Putin si sotia lui au anuntat ca se despart in iunie 2013, dupa 30 de ani de casnicie. Cei doi au explicat ca Liudmila nu s-a putut acomoda cu viata publica si evita sa fie mereu in centrul atentiei.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Putin, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze informatia legata de fosta sotie a sefului lui. "Liudmila Aleksandrovna este fosta sotie, ei au divortat, stiti doar, si, prin urmare, nu am imputernicire pentru a vorbi despre viata personala a altor persoane", a declarat Dmitri Peskov.