Primul camera-smartphone 2 în 1 Lenovo, modelul VIBE Shot este într-adevăr un dispozitiv multifuncțional. Este în primul rând o cameră foto pe care pasionații o vor îndrăgi, dar este şi un smartphone performant. Urmând tendințele conform cărora cei mai mulți utilizatori preferă smartphone-urile cu ecrane mai mari, Lenovo prezintă Lenovo A7000. Creat pentru divertisment, cu un ecran de 5,5 inci, A7000 este primul smartphone echipat cu tehnologia Dolby Atmos®. Pentru o experiență de divertisment şi mai intensă, Lenovo lansează noul proiector portabil Lenovo Pocket Projector.

VIBE Shot – cameră foto şi smartphone de top
În căutarea unei camere foto digitale cu capabilități avansate, pasionații de fotografie vor fi încântați de calitatea imaginilor şi de timpul de răspuns incredibil. Utilizatorii se pot bucura acum de tot ce este mai bun în ambele categorii, datorită tehnologiilor de top disponibile pe VIBE Shot.

Pentru fotografii în devenire, camera VIBE Shot este echipată cu tehnologii folositoare, începând cu camera principală ce are o rezoluție de 16 megapixeli, și dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9, fiind optimizată pentru lumină scăzută, astfel încât să realizeze cele mai bune fotografii chiar şi în condiții de luminozitate redusă sau întuneric.  Datorită blițului tricolor, luminozitatea imaginii este ajustată automat în funcție de condiţiile de lumină ambientală, iar stabilizatorul de imagine asigură fotografii clare, reducând tremurul şi mişcările mâinii. Momentul perfect nu așteaptă să fie surprins într-o fotografie, dar VIBE Shot este gata să ţină pasul în orice secundă datorită focusului cu infraroșu, de două ori mai rapid decât un sistem autofocus clasic şi decât butonul declanșator, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu mai trebuie să bâjbâie ca să găsească locul potrivit pe ecran pentru a declanșa. Camera dispune atât de un mod presetat Smart, cât şi de un sistem de setări Pro, iar cele două moduri pot fi selectate cu ușurință doar cu ajutorul unui click. 

Pentru convorbiri telefonice sau alte sarcini de conectivitate, VIBE Shot dispune de un ecran generos Full HD de 5 inci şi o serie de funcţii şi tehnologii performante. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android™ 5.0 Lollipop  pe un procesor Qualcomm® Snapdragon™ şi dispune de un spaţiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128 GB. Atât modulul LTE, cât şi cel Wi-Fi asigură un transfer rapid de date, iar telefonul poate gestiona simultan planul tarifar de date pe două SIM-uri diferite, datorită capabilităţilor Dual SIM. VIBE Shot transformă rapid utilizatorul din fotograf în subiectul unei fotografii cu ajutorul camerei frontale de 8 megapixeli. Toate aceste funcţii şi capabilităţi vin într-o carcasă subțire și ușoară de aluminiu, disponibilă în mai multe culori: roșu, alb sau gri.