În mai 2013, FF Group Romania a demarat lucrările de reconstrucție a clădirii istorice situată pe strada Ion Câmpineanu colț cu Nicolae Bălcescu, aproape de Piața Universității. Clădirea va găzdui spații comerciale și de birouri pe cele șase etaje, păstrând detaliile arhitecturale ale fațadei.

"Pe lângă atenţia deosebită pe care o acordăm reţelelor noastre de distribuţie şi retail, FF Group urmărește implementarea planurilor sale de dezvoltare imobiliară în România. Credem că acest proiect reprezintă un reper major atât pentru compania noastră, cât și pentru peisajul urbanistic bucureștean", a declarat Cristian Beznoska, CEO FF Group România.

"Acest proiect este foarte important pentru București, fiind vorba de recondiționarea unei clădiri minunate, construită în 1923 și aflată într-una din zonele de mare interes din capitală. Prin acest parteneriat cu FF Group sprijinim dezvoltarea orașului, urmărind strategia noastră de a ne implica în proiecte care demonstrează viziune și grijă pentru patrimoniul orașului", a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct Garanti Bank.

Din cei 5.000 mp, trei etaje totalizând 1.200 mp vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul clădirii va avea ca destinație spații de birouri, care vor fi închiriate către terți. Proiectul va fi finalizat în mai 2015.

Investiția FF Group pentru reconstrucția clădirii este de aproape 5 milioane euro, împrumutul contractat de la Garanti Bank fiind în valoare de 4 milioane euro.

FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si retaileri naţionali de articole de sport şi fashion, având 370 de angajați. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix) şi magazine tip outlet. 

FF Group Romania deţine în portofoliu branduri de renume international, precum: Armani Jeans, Boss Orange, Calvin Klein Jeans, Converse, Folli Follie, Franklin & Marshall, G-Star Raw, Hamaki-Ho, Juicy Couture, Napapijri, Nike, Pepe Jeans London, Polo Ralph Lauren, Scotch & Soda, Ted Baker, UGG Australia.