Cumpărăturile în rate fără dobânda au reprezentat 37% din totalul tranzacţiilor efectuate prin intermediului cardului de credit. Procentul creşte până la 46% în perioada Paştelui, Crăciunului şi concediilor de vara.

În 2016, posesorii de Bonus Card au folosit cardul pentru a face achiziţii cu precădere în supermarketuri, benzinării, dar şi în magazinele de haine, pantofi şi electronice.

Bonus Card este un instrument de plata unic în România. Clienţii acumulează bonusuri de până la 10% la fiecare tranzacţie efectuată, în ţară sau în străinătate. Bonusul reprezintă bani ce pot fi ulterior folosiţi pentru a face cumpărături gratuite în cele peste 6.000 de magazine partenere ale băncii. În perioada campaniilor posesorii cardurilor pot alege să plătească în până la 24 de rate fără dobânda la magazinele partenere, având şi 50 de zile perioada de graţie.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SĂ) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SĂ). Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a două cea mai mare banca privată din Turcia.