GE face echipă cu GRABCAD și lansează concurs de proiectare destinat publicului general pentru un nou model 3D al saniei lui Moş Crăciun. O echipă de experţi în domeniul 3D de la Laboratorul de fabricaţie aditivă al GE va juriza şi selecta proiectul câştigător care se va materializa într-un ornament în cadrul campaniei GE de Sărbători #3DPrintMyGift în 3 decembrie.

În ultimii ani, cercetătorii GE au studiat întregul portofoliu tehnologic diversificat pentru a construi şi moderniza sania lui Moş Crăciun. Aflaţi însă în criză de timp şi cu o listă tot mai lungă de cadouri, oamenii de ştiinţă de la GE apelează la publicul general şi la puterea imprimării 3D pentru a proiecta o sanie nou-nouţă pentru Moş Crăciun, astfel încât să poată duce toate cadourile în acest sezon de Sărbători.

Juriul de experţi în domeniul 3D de la GE a constatat că există deja proiecte înscrise pe pagina concursului. „Suntem încântaţi de proiectele care au fost depuse deja şi vrem să evaluăm cât mai multe în această săptămână,” a declarat Juan Pablo Cilia, specialist în proiecte de fabricaţie. „Sperăm că ‘proiectele de sanie vor da buzna’ pe pagina concursului în încercarea de a oferi o nouă sanie lui Moş Crăciun la timp pentru Sărbători.”