Șerban Prejoianu, care a ocupat poziția de director general al companiei, își va continua activitatea în cadrul echipei de management și se va dedica în continuare dezvoltării liniilor tradiționale de afaceri care au fost motorul creșterii companiei Gecad Net în ultimii 20 de ani.

Gecad Net, companie specializată în comercializarea și implementarea de aplicații software, va acorda în anul 2013 o atenție mărită proiectelor complexe derulate la organizații mari și foarte mari, cu scopul de a-și exploata în mod optim expertiza tehnică și de afaceri acumulată în ultimii 20 de ani. Totodată, compania va continua să își sporească ponderea serviciilor în structura de venituri pe 2013, tendință ce va continua și în 2014.

Compania a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2011. În acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro. 

Gecad Net este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software. Compania are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se număra Agip România, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Caţavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SĂ, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constantă, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.