George Clooney renunta la viata de holtei? Saptamanalul People anunta ca vedeta, in varsta de 52 de ani, s-a logodit cu prietena lui din ultimele luni, avocata britanica Amal Alamuddin. „George si Amal incearca sa fie discreti, dar nu se mai ascund”, afirma publicatia. O sursa apropiata actorului american ar fi confirmat informatia.

„Cei doi vor, dupa pararea mea, ca lumea sa stie ca este adevarat si ca au intentia sa ramana impreuna pentru totdeauna”, a afirma respectiva sursa. Din cate cunosc, „logodna a avut loc destul de recent”, a adaugat aceeasi sursa a saptamanului People.

Potrivit altei surse, cuplul a fost vazut zilele trecute intr-un luxos restaurant din Los Angeles, unde au servit masa impreuna cu manechinul Cindy Crawford si sotul acesteia, buni prieteni ai lui George Clooney. Cu aceasta ocazie, Amal ar fi purtat „un inel de logodna enorm”, a declarat a doua sursa.

De-a lungul anilor, George Clooney a avut numeroase relatii, dar intotdeauna a dat de inteles ca nimic nu e pe termen lung. In varsta de 36 de ani, Amal Alamuddin este avocat specializat in drept international si drepturile omului. Pentru prima data, ei au aparut in public in octombrie anul trecut la Londra, fiind vazuti apoi impreuna la New York, precum si in mai multe calarii, inclusiv in Tanzanie si Insulele Seychelles.