„Nu este niciodata plictisitoare! Este desteapta, discreta si are zeci de povesti interesante de relatat”, spune Clooney despre tanara avocata, careia i-a cerut mana asa cum cere traditia, adica in genunchi si tinand in mana un inel cu diamant de 7 carate. Acum, vedeta in varsta de 53 de ani isi doreste o nunta de neuitat.

Presa de peste Ocean afirma ca George si Amal sunt extrem de ocupati cu pregatirile si au cateva idei in privinta locului unde fericitul eveniment va avea loc. „Cu siguranta pana la sfarsitul anului. Probabil in septembrie”, afirma o sursa apropiata cuplului. „Inca nu s-au decis unde, dar ar putea fi Londra, Los Angeles sau pe malul Lacului Como, in Italia, unde George detine o vila luxoasa. A promis sa organizeze o ceremonie de vis pentru a celebra dragostea lor. Este fericit ca a intalnit-o pe Amal. Anturajul lui e incantat de ea”, a relatat respectiva sursa.

Se spune ca actorul i-ar fi cerut mana de mai multe ori alesei sale inainte de a obtina un DA. Dar cu fiecare refuz devenea si mai staruitor. „George este innebunit dupa Amal. Pentru el, ea este cea mai desteapta si mai inteligenta din lume. S-a indragostit de la prima lor intalnire. Iar modul in care Amal i-a respins toate avansurile pentru a nu ajunge un nume lista cucerilor lui, l-a impresionat”.

Chiar si parintii lui George sunt fermecati de tanara femeie. Nick, tatal actorului, a descris-o pe Amal drept „magnifica”, iar mama vedetei a adaugat: „Sunt extrem de fericita. Amal este o fata adorabila”.