"Eu nu mai vin. Aici e vorba de principiu. Până acest neam nu îşi schimbă această haină numită stat, pe mine nu mă interesează, pentru că aici nu e vorba de învingători, aici pierde ţara românească. Nu vreau să vorbesc mai multe. De acum hotărârile le voi lua după ce mă consult cu familia mea. Eu vreau să stau într-un loc unde sunt iubit şi agreat. Nu vreau ca familia mea să stea în teroare, nu mai vreau ca familia mea să plângă. Vreau să îmi pun familia la adăpost, vreau să stea liniştită. România nu e un loc sigur. Mi-e jenă, ruşine să vin în ţară. Ăsta e sentimentul pe care îl trăiesc acum", a spus Becali, la un post de televiziune.

Gigi Becali a afirmat că doreşte să îşi viziteze pe ascuns familia, pentru că îi este ruşine să fie văzut. "Pe mine mă doare inima, dar nu am ce face, trebuie să îmi pun familia la adăpost. O să vin să o văd pe mama săptămânal, pe ascuns, să nu mă vadă nimeni, pentru că mi-e ruşine şi mi-e jenă să fiu văzut în ţara aia. Păi ce să fac cu mama, că nu pot să o duc în străinătate?", a explicat Becali.

Deşi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Gigi Becali se consideră în continuare nevinovat. "Eu nu înţeleg un lucru. Erau cinci judecătoare acolo. Ce vor face aceste doamne judecătoare? Toată viaţa lor vor trăi cu acest coşmar, asta dacă au vreun Dumnezeu. Cum să trăiască ele în familia lor când ştiu că au condamnat un om nevinovat?", a precizat Becali.

Gigi Becali a fost condamnat, luni, definitiv, de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp. Instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei de trei ani de închisoare în cazul lui Gigi Becali pe o perioadă de opt ani, timp în care acesta va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.