Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs de avocaţii lui Becali. Apărătorii săi au formulat pe 7 iunie o cerere de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei.De asemenea, pe 7 iunie a fost depusă şi o cerere de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care a fost condamnat, urmând ca instanţa să dezbată solicitarea acestuia miercuri.

Pe 4 iunie, George Becali, finanţatorul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul "Valiza".

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

George Becali a mai primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însă instanţa supremă a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare, mentioneaza Agerpres in pagina electronica.