Graeme McDowell, care a câştigat un meci strâns cu thailandezul Thongchai Jaidee, urcând astfel pe locul şapte în ierarhia mondială, a declarat: “A fost o săptămâna fantastică şi mi-a plăcut foarte mult. Toată lumea a fost foarte primitoare şi aş vrea să mulţumesc tuturor de la Thracian Cliffs, Asociaţia de Golf din Bulgaria şi Guvernului Bulgariei. Este uşor pentru mine să spun aceste lucruri stând cu acest trofeu minunat în mâini, dar cred că dacă întrebaţi pe oricare dintre jucătorii care au fost aici, aceştia vă vor spune cât de agreabilă a fost experienţa în Bulgaria. S-a avut mare grijă de noi de la început până la sfârşit. Bulgaria este evident la început în ceea ce priveşte golful, dar sperăm că am declanşat ceva special în acest teritoriu frumos şi că vom vedea mult mai mulţi oameni începând să joace şi să se bucure de acest sport.”

Semifinalistul Thomas Aiken, din Africa de Sud a adăugat: “Cred că a fost fantastic. Sunt pentru prima oară aici şi nu aş fi crezut că Bulgaria ar putea fi atât de frumoasă. Cred că este o destinaţie grozavă pentru turiştii europeni. De exemplu, dacă o compari cu alte ţări precum Spania, cred că are la fel de multe, dacă nu mai multe de oferit şi o populaţie mai mică. Poţi avea aici o vacanţă liniştită pentru a evada cu familia şi pentru a juca golf. Plajele par să fie grozave, aşa că ai toate motivele să vii.”

În 1998 Volvo a schimbat felul cum arată şi destinul European Tour şi a fost un pionier în golf timp de mulţi ani, folosind cu succes portofoliul de evenimente high-profile pentru a poziţiona brandul premium şi pentru a crea parteneriate de business sustenabile cu clienţi pasionaţi de acest sport. Mulţumită mediatizării eficiente, milioanele de fani din întreaga lume au văzut renumitul brand albastru pe suprafeţele de joc.

Volvo Event Management este responsabil de planificarea şi managementul activităţii de sponsorizare a turneelor de golf la nivel global, realizată în parteneriat de Volvo Car Corporation şi de Volvo Group. Volvo Event Management are sediul în Gothenburg, Sweden şi are birouri în Hong Kong. Volvo Event Management are în portofoliu 4 evenimente.

Evenimente European Tour:
Volvo Golf Champions – un turneu doar pentru campioni
Volvo China Open – open-ul de golf national al Chinei
Volvo World Match Play Championship – cel mai dificil turneu al profesioniştilor de golf

Turnee pentru jucătorii amatori:
Volvo World Golf Challenge – unul dintre cele mai complete competiţii globale de golf dedicată clienţilor Volvo, a cărui etapă finală este organizată împreună cu Volvo Golf Champions. Clienţilor Volvo li se oferă astfel experienţa vieţii lor, având ocazia „să joace cu profesioniştii” în timpul unui turneu profesionist, o ocazie unică.