"Olympiakos este cel mai mare club grec și pentru fiecare dintre voi este o onoare să joace pentru această echipă. Trebuie să respectați și să onorați clubul Olympiakos. Dacă cineva dintre voi are o problemă sau nu mai vrea să rămână aici, să aibă curajul să se ridice și să plece", le-a spus Marinakis jucătorilor săi, scrie Agerpres in pagina electronica.

Patronul grupării din Pieru a precizat că amenda este legată în special de înfrângerea suferită în Europa League, în fața ucrainenilor de la Dnepr Dnepropetrovsk (0-2), sinonimă cu eliminarea în faza șaisprezecimilor de finală, precum și de remiza înregistrată în Cupa Greciei, în fața echipei de ligă secundă AEK Atena (1-1).

"Cât timp jucați pentru Olympiakos, trebuie să dați totul, să faceți sacrificii pentru acest tricou. Trebuie să câștigați campionatul și Cupa Greciei. Băgați bine la cap și acționați în consecință!", a adăugat Marinakis.

Olympiakos Pireu este liderul campionatului de fotbal al Greciei, cu un avans de trei puncte față de marea sa rivală, Panathianikos Atena, după disputarea a 25 de etape.