Oricum, Sarapova ar putea stabili un nou record: omul care a pierdut cei mai multi bani din istoria sportului. Firme precum Nike, Porsche si TAG Heuer au anuntat deja ca intrerup orice colaborare cu frumoasa blonda. La fel vor proceda, cu siguranta, si alte companii, inclusiv Avon, American Express si Head. 

In plus, Sarapova ar putea primi o interdictie de joc de patru ani, ceea ce inseamna ca nu va mai putea castiga nimic nici din meciuri. Ea va trebui, de asemenea, sa restituti 209.000 de lire sterline, suma incasata pentru ca a ajuns in sferturile de finala turneului din aceast an al Australian Open, unde a picat testul de dopaj.

Potrivit estimarilor, averea Sarapovei s-ar ridica la 137 milioane de lire sterline, mai mult decat orice alt jucator de tenis. Dar pentru rusoaica, banii castigati cu usurinta s-au terminat. Mai mult, daca federatia de specialitate ii va interzice sa intre pe teren in urmatorii patru ani, cariera sportivei se poate spune ca a luat sfarsit, sustine Daily Mail, citand parerea expertilor in domeniu.