Construcția este de tip „built-to-suit”, cu standarde moderne de calitate, specificațiile tehnice (înălțime, număr de docuri, platforme, etc) fiind minuțios elaborate de parteneri pe parcursul derulării negocierilor.

Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency: A fost important pentru noi să lucrăm cu un operator de logistică exigent și riguros ca cerințe și termeni de livrare. Multitudinea docurilor, zonele ample de parcare și posibilitatea de a avea o clădire de tip „stand alone” cu opțiunea de extindere, au fost printre elementele cheie vizate de chiriaș. Ne bucurăm că am intermediat această tranzacție, și că am reușit să livrăm proiectul în standardele agreate.

Înființată în 1994, Aquila este unul dintre liderii firmelor de transport și distribuție la nivel național, oferind un portofoliu complet de servicii de distribuție, logistică, transport, sales, after sales și merchandising .

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de închiriere spații industriale și logistice al companiei a închiriat în primele nouă luni ale anului spații cu o suprafață cumulată de aproximativ 35.000 de metri pătrați în proiecte din București și din țară.