Câştigurile organice de bază ajustate ar urma să înregistreze un avans de 4-8% iar fluxul de numerar ar urma să ajungă la aproximativ cinci miliarde de euro, de la 4,1 miliarde de euro în anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2017. Profitul înainte de taxe a urcat la 2,79 miliarde de euro în anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2017, faţă de pierderi de 190 de milioane de euro în anul precedent.

În martie, Vodafone a anunţat că subsidiara sa din India a fuzionat cu Idea Cellular, al treilea operator de telefonie mobilă, pentru a crea un nou lider pe piaţa indiană de telecomunicaţii. Entitatea combinată va avea o capitalizare de piaţă de aproximativ 23,2 miliarde de dolari, aproape 400 de milioane de clienţi şi o cotă de piaţă de 35%.

Vodafone va deţine 45,1% din entitatea combinată, după ce a vândut o participaţie de 4,9% în noua companie a holdingului Birla, deţinut de miliardarul Kumar Mangalam. India este una dintre cele mai importante pieţe pentru Vodafone.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Compania-mamă are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări.

La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, relevă datele oficiale ale companiei, mentioneaza agerpres.