În conformitate cu Strategia Grupului MOL 2030, compania îşi propune să ofere cele mai bune servicii oamenilor aflaţi în mişcare, iar pentru a atinge acest deziderat Grupul MOL are nevoie mai mult ca niciodată de noi talente.

Programul de depunere a candidaturilor pentru posturile internaţionale a început în data de 24 februarie. În cadrul ediţiei din 2017 a acestui program, Grupul MOL pune la dispoziţie 175 de posturi specifice în domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, ştiinţe naturale şi sociale, în operaţiunile Grupului din 10 ţări. Posturile menţionate sunt disponibile în ţări precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Pakistan, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Italia, Polonia şi Cehia. Candidaturile se pot depune până la data de 7 aprilie 2017.

Posturile disponibile nu sunt doar în cadrul subsidiarelor locale, iar aplicanţii sunt invitaţi să participe la proiecte internaţionale şi să petreacă anul Growww în cadrul Grupului, la Budapesta, scrie agerpres.

În timpul programului, care durează 12 luni, beneficiarii programului Growww vor dobândi o perspectivă din interior asupra grupului MOL, vor învăţa direct de la manageri de nivel superior si vor vizita diverse facilităţi de producţie. După terminarea programului, majoritatea tinerilor profesionişti continuă să lucreze în cadrul companiei.

Grupul MOL are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 ţări, dintre care peste 200 în România.