Noul CR-V de la Honda se află pe prima poziţie în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unităţi livrate de la începutul anului, anunţă luni reprezentanţii companiei. Noul CR-V a fost restilizat la începutul anului 2015, reuşind să atragă un număr record de clienţi la nivel mondial.

'Începând cu anul 2015, noul CR-V este disponibil cu un motor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo ce produce 160 CP şi 350 NM, oferind un nivel de performanţă remarcabil raportat la cilindreea noii unităţi. La fel, noul CR-V propune şi opţiunea unei transmisii automate cu 9 trepte pentru versiunea diesel 4x4. Lista de noutăţi promovate de CR-V continuă cu pachetul de siguranţă Sensing ce include în premieră mondială sistemul i-ACC (Intelligent Adaptive Cruise Control). Spre deosebire de un sistem cruise control adaptiv convenţional, i-ACC include o funcţie predictivă ce scanează benzile adiacente de deplasare şi reacţionează înainte ca un automobil să intre în linia de acţiune a sistemului cruise control adaptiv', se arată în comunicatul citat.

De asemenea, echiparea standard a noului CR-V include sistemul de asistenţă CTBA, ce poate frâna automat până la viteza de maxim 30 km/h, scaune încălzite, climatizare automată cu 2 zone, geamuri electrice faţă/spate, jante aliaj etc, mentioneaza agerpres.