Berbec

Eşti tentat să te ataşezi de lucruri sau persoane care nu vor sta prea mult în viaţa ta și te lași dus de val până când acestea dispar. Încearcă să ai rezerve în privinţa oamenilor şi gândeşte-te la cât de mult te-au dezamăgit în trecut.

Taur

Nu tu vei fi cel care va avea de câştigat de pe urma unui conflict, dacă nu afli sursa acestei neînțelegeri. Dacă vrei să retragi, ar trebui să știi că retragerea nu va fi deloc uşoară, ba chiar va fi mai complicată decât credeai.

Gemeni

Un amalgam de sentimente te cuprinde încă de vineri seara şi ajungi la o ceartă cu persoana iubită. Este vorba de principii şi crezi că nimic nu mai este important decât asta acum, lăsând la o parte orice altă problemă

Rac

Probleme vechi de familie pot ieşi la suprafaţă acum, iar dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să le rezolvi o dată pentru totdeauna.

Leu

Puţin timp liber a fost suficient pentru ca evenimente pe care ţi-ai fi dorit să le uiţi, să-ţi vină în minte. Eşti frământat de faptul că ai pierdut legătura cu rudele şi cu prietenii. Nu sta mult pe gânduri. Du-te şi vorbeşte cu ei, după ce te mai linişteşti puţin.

Fecioară

Ai nişte dorinţe noi, pe care nu le-ai mai simțtit până acum, dar care te vor duce la împrejurări ciudate. Eşti dispus să nu le urmăreşti şi să renunţi la ele, dar nu poți să iei decizia asta acum. Ești foarte curios.  

 

Citeste mai mult AICI