Berbec

Emoțiile care decurg din experiențele din trecut te iau prin surprindere și te-ar putea determina să-ți asumi responsabilități, în special în ceea ce privește membrii familiei. Indiferent de sarcinile pe care le presupun acestea, eliberează-te de traumele vechi și axează-te pe prezent.             

Taur

A venit în sfârșit timpul să ieși din casă și să participi la activități de grup, la evenimente sociale, să ieși cu prietenii oraș sau, de ce nu, cu familia. În plus, sunt șanse foarte mari să primești vești bune, sau să fii invitat să iei parte la o afacere care îți va aduce bani.

Gemeni

O persoană îți va pune la îndoială calitățile și vei începe chiar și tu să te îndoiești de tine. Eziți începerea unui proiect pe care îl așteptai de ceva timp, tocmai din această cauză. Încrederea în tine nu trebuie să vină din partea nimănui, ci doar din partea ta!

Rac

Primești informații importante, dar ești foarte susceptibil și începi să te documentezi pentru a vedea despre ce este vorba. Cauți adevărul și vrei să îl afli cu orice preț. Indiferent care este subiectul acestor informații, vei termina ziua cu mai multe cunoștințe.

Leu

Cu toate că în mod normal ești foarte responsabil și încerci să menții un echilibru între viața de familie și cea profesională, familia va avea prioritate în acest weekend. O reunire cu cei dragi, împreună cu prietenii apropiați va avea loc în acest weekend.

Fecioară

Prietenii, familia și partenerul de viață au pus la cale un plan de ceva timp care va prinde contur în următoarele zile. Te vor surprinde foarte plăcut și vei face o plimbare într-un loc pe care îți doreai de mult timp să îl vizitezi. Ei au rezolvat tot.