Berbec

Inceputul de saptamana v-ar putea aduce mult noroc. Planificati actiuni care se incadreaza in activitatile zinice, curente. O perioada care favorizeaza schimbarile in relatii, daca ati intrat intr-o noua etapa. Aveti destule idei si ganduri utile, dar pot aparea probleme legate de organizarea muncii, de capacitatea de va concentra. Grabiti rezolvarea unor probleme, de mare importanta pentru dumneavoastra.

Taur

Incercati sa faceti aceasta zi unica. O perioada buna pentru o declaratie de dragoste sau pentru a accepta o cerere in casatorie. Relatiile personale, chiar si cele stabile, pot primi astazi un nou impuls, prin consolidarea prieteniei. Cheltuielile se anunta impresionante, dar achizitiile si activitatile va vor aduce multa satisfactie. Apar idei, veti primi oferte. Este foarte posibil sa primiti un cadou. De aceea, fiti pregatit sa raspundeti cu un gest similar.

Gemeni

O zi foarte potrivita pentru planuri romantice, pentru noi idei care vizeaza imaginea personala sau designul mediului inconjurator. Atentie insa, nu credeti orbeste in reclame si celor care incearca sa va convinga de ceva, sa va cucereasca. Este o perioada care favorizeaza comunicarea, schimbul de informatii si servicii. Sunt posibile discutii aprinse, conflicte in familie si cu partenerii de afaceri. Sinceritatea poate fi un lucru bun, dar trebuie sa va pastrati echilibrul interior, sa intelegeti ca fiecare cotitura din viata poate fi mai buna decat actuala stare a lucrurilor.

Rac

Puteti identifica astazi noi variante de activitate, noi joburi. Un ban in plus nu va strica. Interesele imediate sunt mai putin importante decat cele de perspectiva. Puteti sa mai lasati de la dumneavoastra, daca de asta depinde soarta unui proiect deosebit. Invetiti in imaginea dumneavoastra, intr-un mod sanatos de viata. Nu va izolati. Incercati sa va aflati in centrul evenimentelor si sa obtineti informatii de la sursa. Feriti-va de invidiosi, de barfe si intrigi. Aveti grija de starea de sanatate.

Leu

Folositi aceasta zi pentru reorintarea in sfera activitatii sau a modului de viata. Luna in Fecioara va crea starea necesara pentru utilizarea practica a informatiilor acumulate, dar trebuie sa puneti accent pe calitate. Trebuie sa urmariti evolutia mai multor evenimente. O zi care favorizeaza intelegerile si dezbaterile legate de proiecte de colaborare. Dorintele cad in plan secund, lasand loc liber muncii, care va aduce rezultate reale si dividende. In relatiile personale un ajutor concret si grija cuiva vor fi mai importante decat cuvintele.

Fecioara

Trebuie sa va multumiti cu ceea ce "pica". Nu manifestati initiativa daca nu e nevoie, nu riscati. Orice exagerare va fi in defavoarea dumneavoastra. Perspective pozitive pot aparea in procesul de dezbateri, in corespondenta, in comunicarea cu colegii si prietenii. Daca munca dumneavoastra este legata de informatii, trebuie sa manifestati un plus de atentie. Sunt posibile tot felul de neintelegeri, de scurgeti de informatii, de denaturari. Informatiile necesare pot aparea cand nu va asteptati. Faceti ordine in trecutul dumneavoastra straduindu-va sa onorati promisiuni, sa platiti datorii.

Balanta

O zi cu noroc, in general. Poate aparea o sansa rara de a va schimba soarta. Controlati-va emotiile aprinse, care va pot impinge spre risc, spre o alegere pripita. Calmul si analiza noilor informatii va vor ajuta sa ramaneti pe cal si sa luati decizii dintre cele mai neasteptate. Creste considerabil fluxul de informatii si numarul celor care vor avea nevoie de dumneavoastra. Va aduce satisfactie comunicarea pe internet, distractia. Seara puteti iesi la un film sau puteti merge in vizita.

Scorpion

O zi unica pentru dumneavoastra. Tendintele sunt pozitive gratie pozitiei  planetelor. Daca primiti o oferta, merita sa o acceptati. O zi buna pentru un nou inceput si pentru schimbari in relatii. Feriti-va insa sa incheiati tranzactii, sa faceti afaceri, sa semnati contracte. Puteti scapa detalii importante. Folositi in mod rational inspiratia si energia. Sunt posibile surprize, o emotie placuta. Grabiti-va sa incepeti acel ceva pe care ati dorit sa il realizati tot anul.

Sagetator

Este posibil sa aveti probleme din cauza unei alegeri intre doua variante la fel de bune si atractive. Un moment bun pentru schimbari in cariera. Straduiti-va sa va intalniti cu oameni care impartasesc aceleasi interese. O zi potrivita pentru extinderea colaborarii, pentru schimb de experienta. Nu este exclusa o reusita in dragoste. Poate faceti cunostinta cu o persoana speciala. Este nevoie de eforturi suplimentare pentru a va mentine atentia asupra unui anume subiect.

Capricorn

Cele mai mari reusite vor veni din rezolvarea problemelor colective, nu pe ale dumneavoastra. Tineti deschise toate canalele de comunicare si de obtinere de informatii. Fiti linistiti si rationali. Prin izbucnirile dumneavoastra emotionale, puteti crea instabilitate, iar ceilalti asteapta din partea dumneavoastra intelepciune si simt practic. Evitati speculatiile si intrigile. Dar fiti atenti, nu acordati calitati speciale unor oameni care nu le merita. Circumstantele cer decizii precizii si o exprimare fara echivoc.

Varsator

O zi cu potential ridicat. Alegeti noi variante de activitate sau modernizati-le pe cele vechi. Esential este ca actiunile dumneavoastra sa aduca un rezultat concret. Pana acum, ceva nu a mers. Daca simtiti ca lucrurile s-au urnit, continuati pana cand veti obtine scopul propus. E posibil sa incepeti ceva nou, sa incheiati o afacere, sa analizati cu partenerii o chestiune amanata. Creati impuls si stare generala pozitiva. Viata personala are de castigat daca veti rezolva, in primul rand, problemele legate de cariera.

Pesti

Interesul dumneavoastra pentru comunicare, pentru dialog cu altii, increderea in propriile forte si convingerea in reusita vor trezi invidia altora, care vor incerca sa va creeze neplaceri, sa va puna bete in roate. Norocul se impleteste cu ghinionul. Veti fi barfiti pe la spate. Trebuie sa intrati in contact doar cu persoanele care au aceleasi interese, pasiuni. Cu cat mai putine asteptari, emotii, cu atat mai productiva va fi aceasta zi. In cazul in care ceva nu merge conform planului, evitati situatiile conflictuale, incercati sa dati filmul inapoi, stabilind ce trebuie facut.