Berbec

Pericol de accidentare, sunt posibile defectiuni, complicatii in afaceri, probleme cu sanatatea. Planurile se schimba nu din voia dumneavoastra. Puteti folosi insa noile circumstante, puteti face o miscare inteligenta si de succes, puteti gasi rezolvarea pentru o chestiuni mai complicata, gasi informatia necesara. Daca la munca vi se cere imposibil, nu refuzati. Dimpotriva, asumati-va responsabilitati, faceti ordine, aruncati ce nu va mai trebuie. In relatiile cu ceilalti poate este cazul unei discutii serioase. Tot ceea ce se intampla cu dumneavoastra este mai serios decat vi se pare.

Taur

Fundamentul pentru proiectele majore cu este atat de solid pe cat ati crezut. Cu alte cuvinte, unele schimbari sunt binevenite si vor trezi in dumneavoastra forta de competitie. Incercati sa evaluati rapid situatiile aparute, sa gasiti plusuri cand pierdeti sau cand trebuie sa faceti ceva in pofida vointei. Trebuie sa va extinde cercuri de contacte, sa gasiti colaborari reciproc avantajoase, sa dezbateri treburile curente. Relatii vechi ar putea fi supuse unui test al rezistentei. Incercati sa nu exercitati presiuni asupra partenerilo.

Gemeni

Influenta planetelor ar putea provoca astazi un conflict grav cu urmari distrugatoare. Daca ati inchis ochii la ceva, acum sunteti in stare sa recuperati acel ceva cu forta. Si vai cde cel care va incerca sa va opreasca. Sefii vor fi critici astazi. Sunt posibile verificiari, sanctiuni, amenzi. Daca aveti oameni in subordine, pregatiti-va sa va ocupati de situatii conflictuale. Nu lasati lucrurile sa va scape de sub control. In dragoste o zi complicata, nu ea mai potrivita pentru romantism si intalniri.

Rac

Incercati sa ramaneti intr-o oaza de liniste, adanciti in treburi, fara agitatie si graba. Nu inventati, deocamdata, nimic nou, tineti sub control chestiunile importante, pentru a evita sa ajungeti in criza de timp. Evitati oamenii in care nu aveti incredere, care va trezesc suspiciuni, care nu va plac. Nu cumparati nimic costisitor.

Leu

Prelucrati informatiile care va parvin, luati legatura cu persoanele in care aveti incredere si care v-ar putea ajuta in realizarea planurilor dumneavoastra. Folositi aceasta zi pentru a rezolva, odata pentru totodeauna, ce trebuie schimbat sau aruncat si ce trebuie pastrat. Haos in sentimente. Nu scapati sansa de a va alatura cuiva care va impartaseste interesele. Analizati bine perspectivele financiare.

Fecioara

Opriti-va, priviti in jur. Este unul din acele puncte ale anului cand alegeti alte orientari. Folositi oportunitatile care vi se ofera, mizati pe munca. Viata personala mai poate astepta. Ridicati stacheta pretentiilor, analizati noi teme, subiecte, idei. Evenimentele zilei va vor arata care este adevarata valoare a lucrurilor. Acordati atentie intregului organism. Seara iesiti la o plimbare.

Balanta

Aveti atat de multe dorinte si trairi diferite, incat puteti exploda daca persoanele din jur raman indiferente la starea dumneavoastra sau la activitatile pe care le considerati comune si obligatorii. Incercati sa nu puneti la suflet toate declaratiile si aprecierile altora. Doar o mancare mai aparte sau vizitarea unui loc exotic va ajuta sa scapati de stres.

Scorpion

Important este sa mentineti in campul vizual acele chestiuni despre care credeti ca pot genera tensiuni si stres. Poate trebuie sa faceti un pas inapoi, sa cedati, sa fiti mai ingaduitori. Dar daca procesul s-a pornit, mobilizati fortele si incercati sa atingeti tinta propusa sau sa intreceti concurenta. Initiativa va ajuta sa dobanditi un rezultat mult peste asteptari. Mai bine corectati ce trbuie, dar nu cereti nimic si nu incercati sa clarificati nimic.

Sagetator

Probleme de activitate colectiva, de grup, din relatiile cu prietenii si-ar putea spune cuvantul nu doar asupra starii de spirit, dar si a efecientei in general. Unele chestiuni trebuie revizuite. Astazi nu sunteti adeptul diplomatiei si puteti "da cu bata in balta", chiar daca pretextul nu vizeaza interesele dumneavoastra. In relatiile personale este posibila o racire. Va este lene sa comunicati, ceva va plictiseste. E nevoie de altceva.

Capricorn

O zi plina de energie, dar instabila. Sunt posibile conflicte si confruntari pe cele mai neobisnuite subiecte.Mizati pe sustinere, dar nu primiti nimic. Aveti grija daca aveti programate depalsari, calatorii cu avionul sau vizite in locuri aglomerate. Sunt posibile neplaceri legate de transport, de defectarea unor aparate electrice. Nu trebuie sa vi se intample neaparat dumneavoastra, dar tendintele generale sunt negative si este mai bine sa stati departe de focarele de tensiune. In dragoste pasiune incepe sa clocoteasca.

Varsator

Daca viata va pune in fata unor provocari cardinale, este mai bine sa asteptati. Aveti grija de sanatate. Colectivul in care activati, compania la care lucrati, inclusiv virtuale, vor fi asaltate de noutati. Observati. Este posibil un conflict neasteptat, o despartire, poate pentru totdeauna. Dar pot exista apropieri de interese. Poate ar trebui sa va apucati de alte treburi, pentru care sunteti pregatit. Asteptati vesti, dar nu va agitati sa aflati adevarul cu orice pret.

Pesti

Pe de o parte, pot aparea noi oportunitati, de care trebuie sa va folositi. Pe de alta insa, cineva vrea cu tot dinadinsul sa va puna bete in roate. Important este sa va marcati teritoriul, dar nu va grabiti sa mergeti mai departe. Reduceti la minim initiativele si nu insistati cu nimic. Dati dovada de flexibilitate, acordati mai multa atentie detaliilor, treburilor casnice si relatiilor cu cei apropiati. Nu refuzati intalniri, unde comunicarea va poate oferi mai mult decat o simpla discutie. O seara linistita.