Berbec

Daca partenerul are probleme, acest lucru va va afecta mai mult decat credeti. Nu amanati acordarea de ajutor, sustinere, sprijin. Daca intentionati sa convingeti pe cineva ca aveti dreptate, trebuie sa alegeti argumente convingatoare. Nu veti reusi sa va exteriorizati emotiile si nici sa dobanditi ceva cu "forta". Totul trebuie facut cu mare precizie, frumos si strict dupa reguli. Daca succesul nu va veni imediat, rezultatele se vor vedea in cateva zile. Este nevoie de unele restrictii in alimentatie. Nu va infometati insa.

Taur

O zi inegala, incarcata de emotii, dar asteptarile legate de aceasta zi e posibil sa nu se justifice. Nu trebuie sa tergiversati rezolvarea unor probleme importante. Veti gasi cu dificultate un limbaj comun cu partenerii si colegii. Chiar daca aveti o suta de argumente, de ce trebuie facut asa si nu altfel, vorbele dumneavoastra nu vor gasi ecoul dorit. Idealurile si sperantele se vor lovi de realitatea vietii. Este nevoie de solutii, nu de fapte marete.

Gemeni

O zi agitata, incarcata de tot felul de contacte si informatii. Ea se poate rasfrange pozitiv asupra muncii dumneavoastra, aducand o innoire a planurilor, a dorintelor. Veti simti nevoia sa revizuiti "depozitul" dumneavoastra de informatii si de tot felulde lucuri utile, pentru a le folosi in practica. Intr-o oarecare masura, dati dovada de egoism in relatii personale. Dupa toate probabilitatile, pretentiile dumneavoastra sunt pe deplin justificate, dar fiti pregatiti sa rezolvati chetiuni importante in viitorul apropiat.

Rac

Incertitudinea poate genera o neliniste accentuata. Mai ales daca are legatura cu confortul de acasa, cu bunastarea familiei. Dedicati aceasta zi acestei chestiuni, revizuiti rezervele, controlati instalatiile. Alegeti acele activitati cu risc minim de situatii conflictuale si pretentii din partea celor care sunt cu ochii pe dumneavoastra. Incercati sa va abtineti si sa nu raspundeti cu obraznicie la obraznicie sau sa fiti prea sincer acolo unde nu este cazul. Seara va puteti intalni cu prietenii.

Leu

Ar fi bine sa mizati pe colectiv. In contactele cu colegii apar idei noi, gasiti raspunsuri la intrebari si modalitati de a rezolvare a situatiilor. Daca aveti nevoie de ajutor, cereti. Oamenii din jur vor fi saritori si dispusi sa colaboreze. Sentimentul confuz de nemultumire se transforma treptat intelegerea deplina a lucrurilor, astfel incat gasiti caile cele mai potrivite pentru a va atinge scopurile propuse. Nu va lasati dominati de emotii negative. Relatiile care va intereseaza pot gasi noi puncte de rezonanta.

Fecioara

Petreceti aceasta zi in liniste, fara sa initiati nimic, ocupandu-va strict de treburile curente si rezolvand totul din mers. Tot ceea ce faceti trebuie sa fie marcat de ganduri pozitive. Tot ceea ce intreprindeti si achizitionati trebuie sa arate bine din punct de vedere estetic. Aveti nevoie sa fiti inconjurati de frumos, ca totul sa fie de calitate, confortabil. Lucru valabil si pentru relatii - sporeste importanta ritualurilor, a cadourilor si a gesturilor marinimoase. Fiti cu bagare de seama, dar nu excesiv de sinceri.

Balanta

Luna in Balanta. Pentru dumneavoastra acest lucru inseamna inceputul unui nou ciclu si este de preferat sa abordati cu toata seriozitatea responsabilitatile profesionale. Acordati atentie accentelor care apar acum si mobilizati-va pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Schimbati-va planurile, daca intuitia va spune ca trebuie sa ajungeti urgent intr-un anumit loc, sa participati la o discutie importanta sau sa trimiteti o scrisoare urgenta. Ceva poate schimba cursul obisnuit la evenimentelor si fara interventia dumneavoastra.

Scorpion

O zi pozitiva, relativ linistita. Trebuie sa va ocupati promovarea intereselor financiare, de extinderea colaborarii. Puteti actiona fara teama, pentru ca benefciati de protectia unor oameni care va simpatizeaza. Increderea de sine nu joaca in favoarea dumneavoastra, chiar daca aveti impresia ca detineti toate parghiile. Cei pe care i-ati enervat, la un moment dat, v-ar putea crea probleme. Oricum, faceti ceea ce trebuie, nu ceea ce asteapta altii sa faceti.

Sagetator

Luna in Balanta va ajuta sa gasiti echilibrul de care aveti nevoie, pentru ca emotiile sa nu va blocheze activitatea de peste zi. Are sens sa nu dati curs unor discutii istovitor de lungi, dispute. Dar intre patru ochi puteti obtine un sfat pretios exprimat succint, in cateva vorbe alese cu grija. Nu veti obtine intelegeri serioase. In relatiile romantice este obligatorie respectarea etichetei.

Capricorn

Puteti analiza cu partenerul problemele curente si puteti repartiza responsabilitatile. La suprafata pot iesi intrebari nerostite pana acum. Poate v-ati epuizat pana la refuza resursele, materiale si fizice. Luna in Balanta va ajuta sa luati o hotarare dificila - sa selectati ce e mai important si sa amanati restul pentru alta data. Ratiunea trebuie sa va ghideze. Productivitatea va depinde de gradul de confort, de conditii, de atmosfera generala.

Varsator

Vesti de departe va creaza o stare de neliniste si emotii, dar va ajuta sa rezolvati probleme amanate deja de cateva ori. Nu raspundeti la incercariile altora de a va scoate din sarite. Ganditi bine fiecare pas, fiecare miscare, fiecare modaliate dea va pune la adapost  de sefi si de persoanele care vor sa va faca rau. Evitati disputele, certurile si amanati afacerile financiare cu sume importante. In relatiile personale se pot clarifica chestiuni importante.

Pesti

Daca simtiti tensiune intr-o anumita problema, incercati sa remediati situatia, explicand partenerilor si ajungand la intelegeri cu colegii. Evitati conflictele si emotiile puternice. Urmariti informatiile referitoare la munca dumneavoastra. Nu faceti nimic de unul singur. In plus, e mai interesant sa fii inconjurat de oameni, de atentie. Nu incercati sa va convingeti partenerul de ceva anume.