Berbec

O zi dificila si trebuie sa rezistati tentatiei de a munci pana la epuizare sau de a pasa altuia o parte din responsabilitati. Faceti numai ce este urgent si necesar, pentru ca problemele sunt, practic, imposibil de evitat: verificari, situatii controversare, defectiuni. Daca aveti cum, stati cat mai departe de sefi. Intr-o astfel de zi va puteti trezi cu noi responsabilitati. In relatiile personale nu va lasati patruns de amabilitate excesiva.

Taur

Tot ceea ce va incarca programul zilei ar putea crea un focar de tensiune in familie, care se va intreba daca veti decide sa mai luati de lucru si acasa sau daca veti hotari sa va ocupati de rezolvarea unor probleme. In cazul in care conflictele nu va ocolesc, evitati sa fiti excesivi de sinceri in exprimare si sa lansati valuri de critici. Rezolvati ce aveti de rezolvat, dar nu incercati sa schimbati calitatile sau pozitia cuiva. Concentrati-va pe ceea ce ar putea reduce starea de stres.

Gemeni

E posibil sa aveti noroc de bani. Pe de alta parte, nu trebuie sa incepeti nimic nou, dar incercati sa cunoasteti oameni noi si sa va promovati interesele. Supararile imbraca usor o tenta dramatica si sunt de asteptat conflicte destul de intense. Factorul emotional v-ar putea secatui de vlaga. Gasiti sprijin in intelepciunea altei persoane, nu ignorati un sfat bun.

Rac

O zi care, pe de o parte, va poate aduce rezultate - legate de niste intelegeri si decizii, dar si conflicte daca intervine o contradictie de interese. Radacina problemelor e mult mai adanca decat dezvaluie situatiile acestei zile. Evitati contactele, intalnirile care nu va ajuta cu nimic, pentru ca acum trebuie sa luati cele mai bune si precise hotarari, pentru a pastra controlul asupra evenimentelor. Pentru relatiile personale ziua se anunta despre de dificila din cauza emotiilor mult prea aprinse.

Leu

In a doua jumatate a zilei, Luna este in armonie cu Soarele. Initiativele dumneavoastra vor avea succes. Puteti incepe ceva nou. De mare actualitate sunt, in special, treburile casnice si implicarea in viata celor apropiati. Viata reclama din partea dumneavoastra o atitudine responsabila. Trebuie sa va faceti datoria, dar sa nu incercati sa prindeti luna de pe cer. In relatiile romantice se simte un plus de incordare, neliniste, nemultumirea partenerului. Dragostea are nevoie de singuratate si liniste, dar si de numerosi stimuli.

Fecioara

Luna in Rac amplifica receptivitatea. Multe probleme le puteti anticipa intuitiv si preveni, daca reduceti motoarele si importanta evenimentelor. Pe langa munca, treburile casei si relatiile reclama mai multa atentie din partea dumneavoastra. Planurile personale ar putea fi date peste cap, pentru ca va trebui sa rezolvati problemele altora in detrimentul propriilor dorinte. Cereti ajutor cand nu reusiti singur.

Balanta

O abordare superficiala a problemelor ar putea conduce la greseli. O zi amenintatoare pentru relatiile unde nemultumirea a atins cote critice, dar daca relatia este mult prea importanta pentru dumneavoastra, mai bine acceptati sacrificii si compromisuri. Puteti suferi inclusiv pentru cineva din familie. In tot ceea ce faceti incercati sa actionati direct, dar constructiv si destul de discret, pentru a nu atrage atentia intregii lumi.

Scorpion

O zi linistita, in general si care favorizeaza in special activitatile sportive, recreative si de mentinere a sanatatii. Daca este nevoie, puteti face o programare la stomatolog. Nu uitati de rude, vizitati-i, dar nu mergeti cu mana goala. Poate treceti prin piata. Spre seara, incordarea creste. Observati si nu va amestectati, daca exista posibilitatea ca evenimentelor sa se deruleze de la sine. Mentineti ordinea in jurul dumneavoastra.

Sagetator

Straduiti-va sa va calculati cat mai corect timpul, fortele si responsabilitatile. O zi care va consuma intreaga energie, dar care va ajuta sa rezolvati multe probleme. Dar planurile pot fi date peste cap, pentru ca intervin alte chestiuni de prioritate zero. Nu aruncati cu banii in dreapta si in stanga, amanati cheltuielile care nu sunt obligatorii. In situatii complexe ati putea iesi in avantaj.

Capricorn

Fiti preagatiti pentru o zi incarcata: multa munca, multe solicitari si promisiuni de indeplinit. Evitati certurile, nu leneviti, nu trageti de timp, daca toti ceilalti sunt ocupati. Puteti deveni initiatorul unui conflict din cauza incapatanarii, a refuzului de a dialoga, de a va descarca sufletul. Seara este bine sa o petreceti in familie. Aveti grija sa pregatiti o cina gustoasa.

Varsator

Este de preferat sa lucrati singur, intr-o atmosfera linistita si protejata, departe de agitatie si de emotii exagerate. Sunt posibile tentative de a va obliga sa faceti ceea ce nu intra in planurile dumneavoastra. Cei din jur pot juca dupa niste reguli care nu va sunt suficient de clare. Daca incepeti sa obositi de atatea promisiuni, nu va lasati exploatat. Seara ramaneti acasa.

Pesti

Nu ignorati semnalele care va indica schimbari. Se pot deschide oportunitatile pe care le asteptati. Trebuie insa sa va corectati comportamentul. In orice caz, veti fi rasplatit pnetru intelepciunea de care ati dat dovada in trecut. Documentati-va. Un moment bun pentru a vedea si recunoaste adevarata fata a lucrurilor. Nu tot ce se intampla astazi este impotriva dumneavoastra.