Berbec

Viata de cuplu evolueaza frumos, ceea ce iti inspira incredere si durabilitate. Ati trecut de etapa "amorului" din joaca: lucrurile au devenit serioase, iar tot ce spuneti are sanse de materializare. Daca doriti o relatie statornica, evitati aventurile trecatoare. Iar omul potrivit s-ar putea afla chiar langa dumneavoastra: este o persoana care inspira fidelitate si maturitate.

Taur

Aveti ocazia sa va intalniti cu cei mai buni dintre prietenii dumneavoastra, dar pentru aceasta revedere va dati peste cap programul prestabilit. Dar nNu renunţati pentru că ulterior veti regreta! Seara, obţineti avantajele la care ati visat de mult timp şi descoperiti că situaţia nu va încântă mai deloc.

Gemeni

De aproape o luna, situatiile se repetă si trebuie sa faceti schimbari. Aveti atat de multe propuneri de colaborare, încat ofertele de azi nici nu le mai luati în considerare. Atentie insa! Pentru faceti aceeasi greseala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai convenabilă.

Rac

Sunteti rugat de catre doi foarte buni amici sa ii ajutati financiar, insa nu aveti mijloace suficiente nici dv. Incercati sa alegeti persoana potrivita sa va ajute pe toti!

Leu

Priviti pe fereastra! Efectul soarelui si al cerului senin va fi miraculos, pentru ca e vorba de sanatate. Trebuie sa gasiti timp pentru o plimbare, de preferat, mai lunga. Daca sunteti genul activ, faceti sport, iesiti la iarba verde, intr-un parc. Esential este sa nu stati in casa.

Fecioara

Aveti succes în toate activitătile legate de cămin si în afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza initiativele. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata!

Balanta

S-ar putea sa va schimbaţi programul pe neaşteptate. Faceti cunostintă cu o persoană deosebita. S-ar putea sa descoperiti că aveti multe in comun.

Scorpion

Aveti ocazia sa mergeti intr-o excursie cu prietenii. Nu va ascundeti dupa scuze inventate! Acceptati invitatia si uitati de bani, de cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritati sa va relaxati si aveti nevoie de odihna.

Sagetator

Aveti mintea plina de bune, care merita sa prinda viata, sa fie puse in practica. E adevarat ca, pentru realizarea planurilor dumneavoastra, trebuie sa depuneti eforturi sustinute. Si inca un lucru foarte important: acceptati ajutorul prietenilor. Relatiile sentimentale sunt armonioase.  

Capricorn

Aveti grija cum vorbiti! Sentimentele oamenilor sunt mult mai usor de ranit acum, iar cea mai mica critica ar putea fi interpretata ca o insulta teribila. Daca aveti semne de intrebare sau nu va convine ceva, pastrati remarcile pentru dumneavoastra. Astrele va sfatuiesc sa va concentrati asupra propriilor emotii.

Varsator

Veti descoperi ca puterea dumneavoastra de comunicare este excelenta astazi. De fapt, senzatia este de parca ati putea privi prin ziduri si prin oameni, observand chiar si cele mai neinsemnate detalii. Folositi acest avantaj si incercat, astazi, sa observati lucrurile pe care alte persoane le-ar putea omite. Nu lasati ca vorbele din jur sa va tulbure gandurile. Oamenii sunt mai maleabili astazi decat de obicei.

Pesti

Fiti perseverent si nu renuntati la lupta. Desi aveti impresia ca nimic nu se misca din loc, ca totul pare intepenit, iar deciziile dumneavoastra sunt nepotrivite, veti constata ca si alte persoane care sunt la fel de confuze. Gasiti un mod inteligent de a exprima ceea ce simtiti. Nu refuza ajutorul celor din jur, mai ales daca este vorba de sortarea anumitor idei.