IMAGE PR a fost aleasă de Danone în urma unui proces de selecție la care au participat unele dintre cele mai apreciate agenții de relații publice de pe piața românească.

În cadrul acestui parteneriat, IMAGE PR va furniza clientului Danone România servicii de consultanță în comunicare strategică, comunicare de brand și corporate, relații cu media și liderii de opinie, organizare de evenimente și proiecte speciale.

IMAGE PR a realizat deja două lansări pentru Danone – două evenimente cu jurnaliști și bloggeri care au anunțat lansarea campaniei „Vara Activia” și două noi variante Activia Light de Băut (cu zmeură respectiv cu ananas și mandarină), precum și lansarea OIKOS, un nou brand de iaurturi de la Danone, o gustare inovativă, inspirată din tradițiile culinare grecești.

„Ne bucurăm să adăugăm IMAGE PR pe lista partenerilor noștri, la finalul unui proces complex și dificil de selecție, care a acoperit atât zona tactică, dar și pe cea strategică. Sunt convinsă că vom colabora foarte bine și cu rezultate, pornind de la  formula de calitate pentru comunicarea companiei, de transparență și respect”, a spus Cristina Popescu, Manager Comunicare Corporativă Danone Sud Estul Europei.

„Ne doream de mult timp să completăm portofoliul nostru de clienți cu o companie producătoare de iaurt și suntem bucuroși să lucrăm astăzi chiar cu liderul acestei piețe, Danone. Avem convingerea că, prin expertiza strategică pe care am acumulat-o de-a lungul celor 18 ani de activitate, vom contribui la realizarea obiectivelor de business ale noului nostru client” a declarat Alexandru Păiuș, Senior Partner IMAGE PR.