Situate în zona de sud a Bucureştiului, în cartierul Apărătorii Patriei, ansamblurile Bucuria şi Maison 10 se adresează clienţilor cu un buget mediu, care apelează în principal la finanţare prin programul Prima Casă. Ansamblul Bucuria este construit în regim de înălţime P+5E şi pune la dispoziţia clienţilor 136 de apartamente de 12 tipuri, iar ansamblul Maison 10 dispune de 84 de apartamente de mai multe tipuri, construite în regim P+7E.

Situat în zona de nord a Bucureştiului, amplasat în imediată vecinătate a rondului OMV Pipera, ansamblul rezidenţial Mediteraneo este format din 70 de apartamente finisate la cheie, cu 3 şi 4 camere, dintre care cele mai multe cu vederea directă sau mixtă către lacul Pipera. Pentru clienţii cu bugete mai ridicate, Premier Estate Management a preluat în portofoliul sau The Norm Tower, un complex de locuinţe de lux localizat în sectorul 1 al Bucureştiului, care oferă 13 apartamente premium.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 5,3 hectare, proiectul este una dintre cele mai ample investiţii din zona de vest a ţării, cu un total de 1.200 de apartamente, 2.000 de locuri de parcare, 50.000 metri pătraţi de birouri şi o importantă componentă de servicii (parc nou, locuri de joacă pentru copii, piscină, pistă de alergat, restaurante, cafenele). Proiectul, a cărui investiţie va depăşi 130 de milioane de euro, va fi dezvoltat în mai multe etape. Prima etapă, care va demara în perioada următoare, va include 250 de apartamente.

Premier Estate Management este o companie imobiliară care oferă servicii integrate de consultanţă dezvoltatorilor, pornind de la procesul de achiziţie a terenului, studii de fezabilitate, servicii de evaluare, consultanţă în obţinerea de finanţare, crearea conceptului de bază şi specific al proiectului din punct de vedere arhitectural, structural şi funcţional, precum şi elaborarea strategiilor de marketing şi vânzări, mentioneaza agerpres.