Psihologii britanici au descoperit ca perechile care au dormitoarele amenajate in tonuri calde sunt mai activi din punct de vedere intim decat cuplurile cu dormitoarele decorate in nuante reci. Mai precis, un dormitor amenajat in nuante aurii stimuleaza si inlesneste comunicarea intre cei doi parteneri, iar unul amenajat in nuante de rosu sau violet contribuie la mentinerea pasiunii in viata de cuplu. Mai putin atrasi unul de celalalt sunt partenerii care se odihnesc intr-un dormitor decorat in tonuri de roz si bleu, chiar daca se bucura de un somn mai odihnitor.

Nuantele reci (bleu, albastru, verde etc.), asa cum le spune si numele, aduc raceala in viata de cuplu, iar dormitoarele amenajate in culori inchise (wenge, negru, ciocolatiu sau gri) apartin cuplurilor pe cale de destramare, au descoperit psihologii.

DORMITORUL AMENAJAT IN NUANTE DE VIOLET

Aceasta culoare plina de mister este recomandata cuplurilor care simt ca viata lor intima a devenit monotona si este lipsita de diversitate. Psihologii sustin ca violetul si nuantele lui are puterea de a scoate la iveala cele mai intime si ascunse fantezii ale celor doi parteneri, facandu-i pe cei doi sa gaseasca curajul necesar pentru a le pune in aplicare.

Articol integral la: http://www.casadex.ro/2014/01/in-ce-culori-trebuie-sa-iti-decorezi-dormitorul-pentru-a-avea-armonie-in-cuplu-15-imagini/