Sonae Sierra anunţă deschiderea cinematografului Line Cinema în River Plaza Mall, Râmnicu Vâlcea, pe data de 17 ianuarie.

Cinematograful are 2 săli dotate cu tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie (inclusiv 3D) cu o capacitate de 200 de persoane.


„Deschiderea cinematografului Line Cinema este o premieră de acest fel pentru Râmnicu Vâlcea. Suntem fericiţi să aducem la River Plaza Mall cele mai recente producţii cinematografice pe care să le punem la dispozitia vizitatorilor nostri. River Plaza Mall, principala destinaţie pentru cumpărături şi petrecere a timpului liber din Ramnicu Vâlcea si din regiune, propune acum un tip de divertisment modern pentru toată familia şi arată consecvenţa cu care îşi diversifică mixul de chiriaşi în funcţie de nevoile vizitatorilor.” afirmă Cătălin Cucian, Operations Manager, Sonae Sierra România.

Cinematograful va proiecta cele mai recente producţii de film şi va fi amplasat la etajul al treilea al centrului comercial, în apropierea zonei de restaurante.