Initiativa rapperului american Bobby Ray Simmons, cunoscut sub numele de scena B.o.B., de a strange bani pentru a construi si lansa sateliti care sa-l ajute sa demonstreze ca, in realitate, Terra este plata, a generat un val de comentarii printre fostii astronauti ai NASA.

"Pot sa-l scutesc pe B.o.B. de asemenea cheltuiala. Pamantul e rotund. L-am inconjurat", a scris, spre exemplu, pe contul sau de Twitter, astronautul Terry Virts, care a participat la mai multe zboruri spatiale in perioada 2010-2014.

"Si eu la fel. Se cheama orbita, un fel de drum curbat in jurul unui obiect cosmic, o stea, o planeta sau o luna", a completat Buzz Aldrin, care a inconjurat planeta albastra de 196.659 ori la bordul navei Gemini si care a fost a doua persoana, dupa Neil Armstrong, care a pus piciorul pe Luna. 

Iar pentru a spulbera orice urma de indoiala, astronautul Scott Kelly a postat o inregistrare video filmata pe durata sederii la bordul Statiei spatiale internationale. "Vezi curba? E bine! Poate donezi fondurile colectate celor din Porto Rico", l-a indemnat astronautul pe rapperul care si-a propus sa stranga 200.000 de dolari.