Potrivit unui comunicat al CFR, citat de Agerpres in pagina electronica, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a numit noul Consiliu de Administrație a cărui componență este alcătuită din Ovidiu Puțura — secretar de stat în Ministerul Justiției, Ovidiu Petrișor Artopolescu — membru al consiliului de supraveghere al Transelectrica, Mircea Popa — secretar general, Departamentul pentru Energie, Florin Luca — consultant financiar, și Constantin Sebeșean — manager privat.

În ceea ce îi privește pe Victor Cionga — managing partner la AZ Capital Advisors, și George Ciobănașu — auditor financiar, selectați și ei ca membri în CA al CFR, aceștia nu au fost de acord cu drepturile aferente acestei funcții, îndeosebi cele financiare, pe care le-au considerat prea mici în raport cu obligațiile. În aceste condiții, cei doi au refuzat semnarea contractului.

Ovidiu Puțura a fost numit președinte al Consiliului de Administrație. Membrii CA al CFR au fost evaluați și validați de consorțiul de consultanți ai PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David și Baias și George Butunoiu Group. În prezent, Consiliul de Administrație este statutar și funcționează conform legii, se menționează în comunicatul CFR.