Potrivit unui comunicat prelut de agerpres, iPhone X dispune de un design din sticlă şi oţel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învăţare artificială, realitate augmentată şi experienţe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless şi Face ID. Se oferă, în acest fel, o modalitate nouă, inovatoare şi sigură de deblocare, de autentificare şi de plată.

'Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime şi dispune de Animjoi, captând şi analizând peste 50 de mişcări diferite ale muşchilor faciali pentru a oferi viaţă emoji-urilor într-o manieră nouă şi amuzantă. Camera principală este complet nouă şi dispune de stabilizare optică dublă a imaginii şi include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătăţit proiectat de Apple, precum şi funcţia Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi clipuri deosebite', se menţionează în comunicat.

În ceea ce priveşte sticla de pe faţa şi de pe spatele iPhone X, reprezentanţii Vodafone susţin că este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver şi space gray.