Lansarea productiei unui nou smartphone de la Apple pare iminenta. Potrivit The Wall Street Journal, care preia o informatie de la Bloomberg, Foxconn a dat anunt ca angajeaza 10.000 de muncitori pe saptamana. Recrutarile vizeaza principala uzina de productie a intreprinderii, cu sediul la Zhengzhou si care lucreaza, in mod obisnuit, cu 250.000, pana la 300.000 de salariati pe an.

Acelasi cotidian scrie, citand un responsabil al Foxconn, ca, in prezent, compania este foarte ocupata, pentru ca pregateste lansarea unei productii noi.

Apple, comenteaza in acest context expertii, are nevoie de un nou iPhone. Fost lider mondial al telefoanelor inteligente, Apple a fost detronat anul trecut de marele concurent sud-corean Samsung, care furnizeaza pe banda rulanda modele noi.

Este, printre altele, unul dintre motivele care a determinat firma californiana sa dezvolte un iPhone la pret redus, care ar putea iesi impreuna cu iPhone6 si a carui versiune definitiva va fi dezvaluita, probabil, undeva in luna iunie.