Cel mai cunoscut belgian din lume, cu mult înaintea lui Eddie Merckx şi a lui Tintin, aflat în prezent în Thailanda pentru filmări, a cumpărat vila de pe coasta Oceanului Pacific în iulie 2012, plătind atunci 6 milioane de dolari.

'Jean-Claude are mai multe case. Dacă s-a hotărât să o vândă pe cea din California înseamnă că a terminat-o pe cea nouă, clădită pe o stâncă din Los Angeles', a spus Eugene Van Varenberg, aflat la vila din Knokke (Belgia) a fiului său. 'A trebuit să îşi mute toate lucrurile, însă adevărata lui viaţă de desfăşoară de nouă ani în Asia', a adăugat el.

Mai precis în Hong Kong. 'Acolo are toate avantajele pe care nu le-a avut în Statele Unite sau Belgia. Acum filmează în Thailanda. Jean-Claude nu a mai fost în Belgia de patru-cinci luni, dar vorbesc uneori cu el la telefon între filmări. Lucrurile merg bine pentru el', a încheiat tatăl sportivului actor.

Acum câteva luni, JCVD apărea în publicaţiile mondene fiindcă intenţiona să divorţeze, a doua oară, de Gladys Portugues. Cei doi soţi au renunţat în cele din urmă să se despartă fiindcă nu au vrut să îi tulbure pe cei doi copii ai lor (Kristopher şi Bianca).

Copiii au suferit mult după primul lor divorţ, din 1993. Neînţelegerile dintre Jean-Claude şi Gladys nu par a nu fi motivul vânzării proprietăţii, mentioneaza agerpres.