Cei doi soți au fost fotografiați de paparazzi când se urcau la bordul aparatului de zbor, purtând ținute lejere, de vacanță și arborând pălării de soare, care le ascundeau figura, pentru a da, în continuare, un aer de mister poveștii lor, relateaza agerpres.

Cuplul a ales pentru această perioadă specială o destinație preferată de mulți îndrăgostiți (cu bani): Insula Bora Bora din Polinezia franceză. Acolo, Jennifer Aniston și Justin Theroux se vor putea bucura din plin de nisipul alb și de apa de un albastru turcoaz întrucât locuiesc în complexul turistic de cinci stele Four Seasons, renumit pentru căsuțele sale ecologice amplasate direct deasupra apei oceanului. Situat într-una din cele mai frumoase părți ale paradisiacei insule, acest complex oferă apartamente extrem de luxoase și, totodată, asigură un grad sporit de intimitate. Costul unui sejur de o săptămână poate ajunge la un milion de euro.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, logodiți din august 2012, s-au căsătorit la 5 august. Artista le spusese celor peste 70 de invitați că vor participa la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a cineastului, care împlinește 44 de ani la 10 august, așa încât toți au fost (plăcut) impresionați când au aflat că prietenii lor au decis, după o lungă așteptate, să-și unească oficial destinele. La evenimentul în aer liber au asistat rude și prieteni, printre care Lisa Kudrow, Courteney Cox, Robert Downey Jr, Howard Stern și Tobey Maguire.

Frumoasa actriță blondă cu ochi albaștri a fost căsătorită timp de cinci ani cu un coleg de breaslă renumit și el nu numai pentru talentul artistic, ci și pentru aspectul său, Brad Pitt. Deși păreau a forma una dintre cele mai solide familii de la Hollywood, relația lor s-a destrămat după ce el s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. Justin Theroux a avut o legătură de lungă durată cu stilista Heidi Bivens, de care s-a despărțit în 2011.