Situată la 25 de km de micul port St Tropez, staţiune legendară pe Coasta de Azur, această proprietate este un adevărat cătun provensal privat cu zece clădiri, care cuprinde 1.000 m2 spaţiu de locuit şi 15 de hectare de teren, conform descrierii din anunţ.

În afară de clădirea principală, proprietatea are mai multe case de oaspeţi, o capelă, un bar-restaurant, un atelier-garaj, o casă pentru personal, o cabană de vânătoare, cameră de joacă pentru copii, o sală de fitness şi o bucătărie profesională, detaliază Imobiliare Sotheby's Real Estate France.

Există, de asemenea, două piscine şi o pistă skateboard, precum şi un studio unde interpretul din "Piraţii din Caraibe", "Charlie şi Fabrica de Ciocolată" şi "Alice în Ţara Minunilor", care este şi pictor ore în şir, îşi execută picturile. Achiziţionată de Johnny Depp în 2001, proprietatea va fi vândută cu "multe obiecte personale" care au aparţinut actorului, cu un "costum de pirat inclus", afirmă săptămânalul Paris Match, citat de agerpres.

Actorul a decis să vândă proprietatea "pentru a închide acest capitol al vieţii sale.

El speră că altcineva se va bucura de proprietate fel de mult ca el şi că aceasta "îi va aduce aceeaşi fericire", a afirmat preşedintele Sotheby's International Real Estate France, Alexander Kraft, pe pagina de internet a reţelei imobiliare.

Actorul şi Vanessa Paradis au fost împreună timp de 14 ani, din 1998 până în 2012, şi au avut doi copii, Lily-Rose şi Jack. Căsătorit în februarie cu actriţa americană Amber Heard, Johnny Depp filmează în prezent în Australia a 5-parte a seriei "Piraţii din Caraibe".